"Vi viser dig, hvordan du kan spare penge!"

Rabatkode til ZALANDO

Find en eksklusiv Rabatkode og spar penge på ZALANDO

-20%
Rabatkode

Udløbne tilbud fra ZALANDO

-55%

Op til 55% rabat på designertasker – lige nu på Zalando!

-50%

Klar til foråret? Spar op til 50% på denim hos Zalando lige nu

-70%

Mangler du en kjole til festen? Lige nu kan du spare op til 70% på festkjoler hos Zalando

Guider

Læs en relateret artikel og find ud af, hvordan du kan spare penge i hverdagen.

Om ZALANDO

Zalando.dk er en af de mest populære tøjhjemmesider i Danmark. Hver dag benytter mange danskere denne side, som er kendt for at tilbyde et bredt udvalg af moderigtige mærker – lige fra Minimum til Versace. Hertil er priserne varierende fra lave til høje, hvilket betyder at der er noget for alle. På Zalando.dk får du gratis levering og returret. Desuden er der besparelser at hente på gode tilbud, ofte over 50% rabat på udvalgte varer. Hold øje med denne side, hvor vi samler de bedste Zalando tilbud. Hvis du selv har fundet en særlig Zalando rabatkode, som vi ikke allerede har listet, så må du gerne kontakte os, så vi kan dele den med vores andre brugere.

Zalando Rabatkode

Tøj til enhver smag (og enhver pengepund)

På Zalando.dk kan du købe alt i tøj, sko, tasker, sportstøj og tilbehør. Der er virkelig noget for enhver smag og ikke mindst for enhver pengepund. Her kan du nemlig købe forholdsvis dyre mærker, som Nike, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Fillippa K og By Marlene Birger, eller lidt billigere mærker, som Vero Moda, Only, Pieces og Zalandos eget mærke. Med Zalandos næsten 1000 mærker, kan du være sikker på at finde noget der passer til din stil og til dit budget. Du kan desuden købe ind til hele familien på én gang, for Zalando sælger tøj til mænd, kvinder og børn. Med mærker som Adidas og Nike er Zalando.dk også inde i sportsmarkedet, for der tilbydes produkter til de fleste sportsgrene, der er populære i Danmark.

Zalandos hjemmeside er praktisk, smart og meget let at navigere, selv hvis du ikke er en haj til det der med computere. Hjemmesiden er bygget op med en hovedmenu, hvor du kan vælge om du shopper til mænd, kvinder eller børn. Derefter kan du vælge hvilken vare du søger, om det skal være en skjorte, en kjole, et par strømper eller et par sko – eller måske en taske eller en halskæde. Der er i hvert fald nok at vælge imellem. Du kan også filtrere din søgning efter farve, størrelse, mærke, pris samt udskæring og længde. Dette redskab er rigtigt nyttigt, hvis du leder efter noget helt specifikt. Leder du efter noget bestemt, kan du selvfølgelig også bruge søgefeltet, der lader dig søge efter den genstand, eller det mærke du søger. I hovedmenuen kan du også kigge på bestemte mærker, og disse mærkers aktuelle kollektioner. Mærkerne er også opdelt, så du kan kigge på de populære mærker eller premium-mærker, som Tommy Hilfiger, Boss, Michael Kors, Tiger of Sweden m.m.

Du kan også klikke på ’Inspiration’ i hovedmenuen. Her kan du få inspiration til din stil og derved din næste shoppetur på Zalando. Eller du kan tage et kig på ’Nyheder’, der viser de nyeste varer på Zalando.dk. Zalando går meget op i kundernes tilfredshed, så du er garanteret gratis fragt og gratis returnering, hvis du skulle være utilfreds med din vare eller vil bytte den.

Zalando Rabatkode

Spar mere med en Zalando rabatkode

Der er ofte udsalg eller andre gode tilbud på Zalando. Udforsk også den faste sektion ’Outlet’, hvor der altid tilbydes fantastiske udsalgspriser på udvalgte varer. Denne del af siden opdateres løbende, så det er altid en god idé at tjekke ofte. Vi lister desuden alle de bedste tilbud og rabatkoder ovenfor, så du nemt kan se, hvordan du kan spare flest penge på dit indkøb!

Du kan oprette en profil på Zalando.dk for at gøre din online-shoppingtur endnu bedre (det er i øvrigt helt gratis!). Fordelen ved at have en profil er, at du kan benytte hjælpsomme funktioner, for eksempel ’Ønskeseddel’, der gemmer de varer, du ønsker dig.

 

Tøj til alle årstider

Uanset om du mangler tøj til forår, sommer, efterår eller vinter, så finder du det hos Zalando. Leder du efter en ny vinterfrakke til de kolde måneder, måske en varm sweater eller et par vandtætte støvler, så kan du hos Zalando finde alle de kendte mærker. Når det bliver lunere i vejret, og træerne begynder at springe ud, kan du gå på udkig efter din nye forårsjakke og måske et par hvide sneakers til at fuldende dit outfit.

Om sommeren er det tid til studenterfester, havefester, bryllupper og meget andet, og der skal du selvfølgelig være ordentligt klædt på. Hos Zalando finder du både kjole, sko og accessories til kvinderne og det flotte jakkesæt eller den stilfulde habitjakke til mændene. Når det bliver efterår og lidt mere gråt i vejret, kunne du måske tænke dig en farverig regnfrakke eller et par smarte gummistøvler.

Der er altid noget at komme efter hos Zalando. Med en Zalando rabatkode kan du gøre et godt køb, uden at din pengepung kommer til at lide unødigt. Det behøver nemlig ikke altid at være dyrt at følge de nyeste trends og tendenser, hvis man bare tænker sig lidt om.

 

Få det smarte træningstøj

Der er to ting, der vigtige, når du køber nyt træningstøj. Det skal være funktionelt, og det skal samtidig se godt ud, så du føler dig godt tilpas, når du træner. Er du for eksempel ved at træne op til et maraton, men er det koldt udenfor, så er det vigtigt, at du har det rigtige løbetøj, der kan holde dig varm under din løbetur, så du ikke går helt kold i din motivation.

Hvis det er koldt udenfor, er det også vigtigt at have mange lag, der kan holde dig varm, men som stadig væk er i et svedabsorberende og åndbart materiale, så du ikke bliver overophedet på din løbetur. Du kan også købe særlig løbehandsker og –huer, der hjælper med at beskytte de steder, hvor du først taber varme, men igen uden at du riskikerer at bliver overophedet.

En anden ting, der er god at have til løb er kompressionsokker, som du også finder hos Zalando. De hjælper nemlig med at stimulere din blodcirkulation i læggene, så du kan præstere mere, og dine ben ikke føles så tunge.

Hos Zalando finder ud alle de kendte mærker som Nike, Adidas, Asics, New Balance, Under Armour og mange flere. Har du en Zalando rabatkode, behøver det ikke engang være så dyrt. Du finder også masser af nedsatte mærkevarer gennem hele året, så det kan betale sig at holde øje med hjemmesiden.

Er det ikke lige løb du træner, men måske fodbold, yoga eller noget helt tredje, så har Zalando også det helt rigtige udstyr til dig. Gå på opdagelse blandt de mange produkter på siden og find motivation til din  træning.

 

Bliv inspireret på Zalandos hjemmeside

Du kan næste ikke undgå at blive inspireret, hvis du først har taget et kig på Zalandos hjemmeside.  Zalando er Europas største fashionshop, så derfor kan du regne med det største udvalg, som du kan finde på nettet. Du behøver altså kun gå ét sted hen, når du skal shoppe tøj og sko med mere.

På hjemmesiden finder du hver uge nye styles til både kvinder, mænd og børn, så du kan blive inspireret til dit næste køb, der matcher sæsonens tendenser. Her får du også forslag til tilsvarende produkter, hvis du allerede har været inde og kigge på noget, du godt kunne lide. På den måde kan du nemt finde dit næste outfit og sætte tingene sammen, så de matcher.

Hvis du tilmelder dig Zalandos nyhedsbrev, får du som den første de senestenyheder, kampagner og særlige tilbud. Er du ny kunde, får du tilmed en Zalando rabatkode, så du kan få 10% rabat på hele din ordre på dit første køb.

Find en god ZALANDO rabatkode på SparPedia

Her hos Sparpedia er vi altid på udkig efter de seneste kampagner, kuponer, rabatkoder og særlige tilbud blandt vores over 200 spændende webshops. Lige som ZALANDO af og til udsender rabatkoder, for at lokke kunder til butikken, eller for at få folk til at komme igen, så er det også mange andre webshops, der benytter sig af den form for reklame. Sparpedia er ekspert i at finde de bedste og mest attraktive rabatkoder fra ZALANDO og andre webshops. På denne måde kan alle Sparpedias besøgende nyde godt af de bedste tilbud og mest attraktive rabatter.

Som hos ZALANDO gælder det hos de fleste andre webshops, at der, når du går til kassen for at betale, er et lille felt til en eventuel rabatkode. Her kan du indfylde den rabatkode, du har fundet hos Sparpedia, og så bliver prisen korrigeret for rabatten med det samme. Du kan også nyde godt af nogen af de andre fordele, som er angivet på rabatkoden. Det kan for eksempel være gratis levering, en gratis gave eller andre fordele, som du kan indlæse hos webshoppen.

Såvel hos ZALANDO som hos andre webshops kan du spare gode penge med de rabatkoder, som du finder hos Sparpedia. I stedet for selv at gå på jagt på gode rabatkoder, så kan du bare besøge Sparpedias hjemmeside, hvor vi har samlet alle de bedste rabatkoder, tilbud og kampagner for dig. Uanset hvad du er på udkig efter, så har vi sikkert en rabatkode til dig, så du kan spare penge på dit køb. Lige nu er der på Sparpedia masser af aktuelle tilbud fra alle de kendte webshops, så det er altså ikke kun hos ZALANDO, at du kan spare procenter. Tag et kig rundt på Sparpedias hjemmeside og lad dig inspirere af de mange gode tilbud.