"Vi viser dig, hvordan du kan spare penge!"

Rabatkode til Name It

Find en eksklusiv rabatkode og spar penge på Name It

Udløbne tilbud fra Name It

-50%

Stort udsalg på børnetøj – Spar op til 50% hos Name IT

Klar til juletræsfesterne? Hos Name It finder du lækkert børnetøj, der passer til december måned

-20%

Balck friday hos Name It – Spar 20% på alle ikk ei forvejen nedsatte varer

Guider

Læs en relateret artikel og find ud af, hvordan du kan spare penge i hverdagen.

Om Name It

Name It er en dansk webshop, der forhandler smart børnetøj til børn i alle alder. Hos Name It finder du tøj til babyer i alderen 0-9 måneder, til de helt små børn i alderen 1-4 år, de mellemstore børn i alderen 5-9 år, og så har Name It sit helt eget mærke til de kræsne tweens og teenagere. Du kan spare penge med en Name It rabatkode, så husk at holde dig opdateret med vores tilbud og kupongkoder ovenfor. Vi opdaterer tilbuddene dagligt, så du hurtigt får et overblik.

Name It er en del af Bestseller og er derfor en garant for god kvalitet og design. De producerer smart tøj til både børn og teenagere opdelt i fem produktlinjer og til en rimelig pris. De holder øje med sæsonens trends og skaber individuelle looks.

Fra nyfødt til teenager

Hos Name It finder du flot tøj til børn i alle aldre. Til babyer i aldern 0-9 måneder finder du et stort udvalg af tøj i størrelse 40-74 til både små drenge og piger. En del af tøjet er desuden unisex, hvis du ikke kender barnets køn endnu, eller hvis du foretrækker det neutrale børnetøj.

Name It rabatkode

Du kan bestille bodystockings, sparkedragter, ssweatpants, cardigans, kjoler, nederdele, og selvfølgelig masser af babytilbehør som hagesmækker, slippers, stofbleer, huer og vanter. Du finder også overtøj som strikkede heldragter, flyverdragter, jakker og meget mere.

Til de 1-4 årige kan du få tøj i størrelse 80-104, og der er masser at vælge i mellem af både over-, underdele og tilbehør. Til de 5-9 årige, som er en alder, hvor børn tit er meget kræsne i forhold til, hvad de vil have på, finder du også et stort udvalg af smart tøj, der helt sikkert vil blive godt modtaget.

De kræsne teens og teenagere har hos Name It deres helt egen mærke, der hedder Limited, og som orienterer sig efter voksenmodens tendenser. Her kan du endelig være den seje forælder, der har købt det helt rigtige tøj med hjem til din stilbevidste teenager eller tween. Her finder du skinny jeans, hættetrøjer, t-shirt med print, kjoler og meget mere.

Spar penge med en Name It rabatkode

På Name Its hjemmeside finder du altid masser af gode tilbud. Her hos Sparpedia holder vi siden opdateret med alle udsalg og kampagner, og er du heldig at finde en Name It rabatkode, kan du spare endnu flere penge på dit køb. Du kan ogå blive medlem af Club Name It og komme først i køen til udsalg, konkurrencer og give aways.

Bestiller du for 399 kr., får du gratis levering, og du har selvfølgelig 30 dages fuld returret. Gå på opdagelse blandt alt der lækre børnetøj hos Name It og se, om der er penge at spare.

Tøj til både kolde og varme årstider

Hos Name It finder du masser af tøj til dine børn og teenagere, og uanset om det er vinter, sommer, forår eller efterår, så er der altid noget at komme efter hos Name It. Især når man har små børn er det vigtigt, at de har det rigtige udstyr, så de for eksempel ikke kommer gennemblødte hjem fra børnehaven efter en regnfuld dag. Hos Name It kan du finde regnsæt, regnfrakker og gummistøvler med fine print til børn i alle aldre. Når vinteren trænger sig på, bliver det tid til de varme støvler og flyverdragten, så ungerne kan holde sig varme, selvom de har været ude og kælke og lege i sne hele dagen.

Om sommeren er det tid til lette kjoler og shorts og selvfølgelig badetøj til ferieugerne. Hos Name It finder du børnetøj i god kvalitet og til en rimelig pris, så du ikke behøver at sprænge budgettet, bare fordi en af børnene er vokset fra sin vinterjakke. Har du en Name It rabatkode, kan du trække procenter fra, når du ved kassen skal betale for din ordre. På denne måde er der yderligere penge at spare, når du handler hos Name It.

Name It rabatkode

Find inspiration på hjemmesiden

På Name Its

hjemmeside kan du finde masser af inspiration til børnenes garderobe. Siden er delt op efter aldersgruppe, så du kan søge på tøj og sko til baby på 0-9 måneder, mini fra 1-4 år, kids 5-12 år og teenager fra 12-16 år. Her kan du også finde guides til forskellige trends, så dine børn kan holde sig opdateret på, hvad der rører sig lige nu i børnemode. Her finder du blandt andet råd til smart strik, tern og striber eller den populære 70’er stil, der i den grad er tilbage.

Leder du efter ngoet helt specifikt til dit barn, som for eksempel en varm cardigan, er det også muligt at shoppe efter item, så du kun får resultater på cardigans. På den måde sparer du tid, og det kan næsten ikke gøres nemmere at handle online.

Du kan også tilmelde dig Name Its nyhedsbrev, hvis du vil høre mere om de seneste tendenser, særlig kampagner eller tilbud. Du kan også være heldig at modtage en Name It rabatkode, så du kan spare flere penge på dit køb.

Bløde pakker er værdsat

Skal du til en børnefødselsdag i familien og ved ikke, hvad du skal tage med som gave? Så lad være med at købe endnu et stykke legetøj, der kan ligge og rode på værelset, men overvej en blød pakke fra Name It. Det kommer forældrene helt sikkert til at sætte pris på, da man altid kan bruge lidt ekstra tøj i skabet, og børnene bliver uden tvivl også glade for at få et nyt stykke smart tøj, som de kan vise frem i skolen.

Har du en Name It rabatkode, kan du spare lidt penge på din gave. Du behøver jo ikke ofre din pengepung, hver eneste gang der er børnefødselsdag.

Find en god Name It rabatkode på SparPedia

Her hos Sparpedia er vi altid på udkig efter de seneste kampagner, kuponer, rabatkoder og særlige tilbud blandt vores over 200 spændende webshops. Lige som Name It af og til udsender rabatkoder, for at lokke kunder til butikken, eller for at få folk til at komme igen, så er det også mange andre webshops, der benytter sig af den form for reklame. Sparpedia er ekspert i at finde de bedste og mest attraktive rabatkoder fra Name It og andre webshops. På denne måde kan alle Sparpedias besøgende nyde godt af de bedste tilbud og mest attraktive rabatter.

Som hos Name It gælder det hos de fleste andre webshops, at der, når du går til kassen for at betale, er et lille felt til en eventuel rabatkode. Her kan du indfylde den rabatkode, du har fundet hos Sparpedia, og så bliver prisen korrigeret for rabatten med det samme. Du kan også nyde godt af nogen af de andre fordele, som er angivet på rabatkoden. Det kan for eksempel være gratis levering, en gratis gave eller andre fordele, som du kan indlæse hos webshoppen.

Såvel hos Name It som hos andre webshops kan du spare gode penge med de rabatkoder, som du finder hos Sparpedia. I stedet for selv at gå på jagt på gode rabatkoder, så kan du bare besøge Sparpedias hjemmeside, hvor vi har samlet alle de bedste rabatkoder, tilbud og kampagner for dig. Uanset hvad du er på udkig efter, så har vi sikkert en rabatkode til dig, så du kan spare penge på dit køb. Lige nu er der på Sparpedia masser af aktuelle tilbud fra alle de kendte webshops, så det er altså ikke kun hos Name It, at du kan spare procenter. Tag et kig rundt på Sparpedias hjemmeside og lad dig inspirere af de mange gode tilbud.