Top 20 Cykelblogs 2019

I løbet af tiden har vi dækket mange forskellige blogs. Der har været alt fra mad til tøj igennem, og nu er turen selvfølgelig kommet til cykelverdenen. Med en lang liste af fede blogs, der dækker hver deres område af cykelkulturen, er der i denne omgang disket op med masser af lækkerier til vores læsere. Nogle af dem kender du måske i forvejen, andre har du fornøjelsen af at møde for første gang – uanset hvad, så garanterer vi at du ikke kommer til at kede dig. Så hop ind og stift bekendtskab med vores nominerede, og husk at stemme på din favorit!


velovelo.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 velovelo.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Hvis du leder efter en seriøs blog med masser af indlæg der kan hjælpe dig med din træning, så kan vi i dén grad anbefale Velovelo. Her finder du alle former for tips og tricks til din cykeltræning, og vi vil vove den påstand at du ikke behøver andre sider end denne. Her er du dækket ind fra grej til mad, og det hele præsenteres på en lækker og indbydende blog, der gør det nemt at fordybe sig I indlæggene. Bloggen fungerer også ekstremt godt på mobiltelefonen, hvilket gør det nemt at bruge den når du er på farten I skoven, sidder hjemme i sofaen, eller noget helt tredje. En gennemført blog fra start til slut, som helt klart fortjener en plads på listen her.


cykelogi.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 cykelogi.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Er du vild med cykling? Selvfølgelig er du det. Derfor må du ikke gå glip af indlæggende på Cykelogi. Her finder du en række forskellige interessante blogindlæg, som primært retter sig mod de mere teknisk orienterede. Her får du dybdegående analyser om ting som Tour De France og Aerodynamik, så der bør være noget for enhver smag. en oversigt over de mange racercykel-producenter, en fin udstyrsguide for nybegynderen, en god samling cykelruter, lige til at downloade til GPS, og meget mere. Så der bør være noget for enhver smag. Hvis du skulle stå og mangle noget grej til din jernhest, er der også en ganske veludstyret shop du kan tage et kig på.
Siden er lavet i et lyst design med behagelige farver, hvilket sikrer at du kan få mange timer til at gå herinde, uden at blive hverken træt eller mørkeræd.


sporguide.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 sporguide.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Hvis du er en vaskeægte mountain bike entusiast, så må du for alt i verden ikke snyde dig selv for et besøg på sporguide. Her finder du masser af inspiration til dine næste ture, hvad enten du leder efter noget i dit lokalområde, eller hvis du vil prøve noget nyt.
Det at skulle finde det perfekte spor, er legende let på denne side. Du bruger ganske enkelt bare det indbyggede kort på siden, og herefter kan du vælge dit perfekte spor.
Udover ”bare” at være sporguide, får du også masser af inspiration til dine træningspas her på siden, ligesom du kan se en række praktiske videoer, der giver dig gode tips til alt fra navigation til vedligeholdelse af din cykel. Helt bestemt et besøg værd!


cyclingplanet.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 cyclingplanet.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Hvis du er en ægte cykelentusiast, kender du med garanti cykelexperten. Du har garanteret handlet der op til flere gange – men var du klar over at de også har en ekstremt potent blog, hvor du kan få mange timer til at gå?
Her får du masser af indlæg der omhandler alt fra løb og træning, til vedligeholdelse af dit grej og træningstips – og så selvfølgelig altid de nyeste anmeldelser af de bedste produkter.
Denne blog har været i gang siden 2012, så der er i dén grad rigeligt at tage fat i, hvis du besøger den for første gang. Alene det engagement der kræves for at holde en blog i gang i så lang tid, indgyder helt klart respekt hos os cykelfanatikere, og de fortjener uden tvivl deres plads på listen her.


sundscykelmotion.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 sundscykelmotion.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Hvis du leder efter en blog der kan byde på lidt af hvert, vil vi i dén grad anbefale at tage et smut ind forbi sundscykelmotion. Her finder du alt fra nyheder til fede billeder, ligesom du også kan finde masser af træningstips og gode forslag til ruter.
Især er lige netop ruterne ét af de steder vi brugte mest tid. Her har du nogle fremragende lokale cykelruter du kan følge, og de bliver præsenteret i en nem og overskuelig oversigt, så du kan se hvilken der passer til dig. Du kan hente kortet ned direkte fra siden, så du slipper for at skulle copy paste fra navigationsprogrammet.
Kalenderen på siden gør det også nemt at følge med i hvilke nye begivenheder der finder sted, og gør det ekstremt nemt at følge med i det nyeste nye. Denne blog er helt klart et besøg værd for enhver cykelentusiast, og den fortjener helt klart sin plads på listen her.


nicolaibangsgaard.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 nicolaibangsgaard.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Er du vild med oplevelser og fede historier? Så kommer du med garanti ikke til at gå skuffet fra Nicolai Bangsgaard’s spændende blog. Som en af hans store passioner fylder cykelsport og cykelrejser meget på bloggen, men der er også plads til lidt adspredelse i ny og næ. Blandt andet hans indlæg om hans rejse til Cap Verde på løbehjul er værd at tage et kig på. Her er der no bullshit – no filler. Det handler om ren og skær glæde til cykelsporten og det aktive liv, godt krydret med masser af flotte billeder og medrivende tekster, fra nogle af de mange ture og ekspeditioner, der op til flere gange har ført Nicolai jorden rundt. Masser af personlighed, masser af læsning, og masser af fordybelse har ført til at denne blog lander som en klokkeklar nominering på vores liste – og vi er ikke i tvivl om, at den kommer til at høste en hel del stemmer i løbet af de næste par dage.


cyklistforbundet.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 cyklistforbundet.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Cyklisforbundet er et uundgåeligt indlæg på listen her. Der er ingen tvivl om at vi har at gøre med en side i den høje ende. Her er der lagt blod, sved og tårer, for at sikre at indholdet er i verdensklasse. Det vil tage for lang tid at beskrive hvilke typer af indlæg du kan finde her – så lad os bare opsummere og sige; stort set alt. Her finder du lokale nyheder med borgerforeninger der laver deres egne cykelstier, gode tiltag som ”cyclists for future”, indlæg der kan hjælpe dig med at vælge hvad for noget udstyr du skal have – og meget, meget mere.
Med så mange indlæg at vælge imellem, er det imponerende at siden stadig er så overskuelig som den er. Med skarpe inddelinger i forskellige emner, kommer du hurtigt ind til det du gerne vil læse om. Helt klart et must på vores side her, og uden tvivl nomineringen værdig.


cyklertilsenegal.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 cyklertilsenegal.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Denne side omhandler måske ikke så meget det at cykle. Den er dog nomineret på listen her alligevel, og det er med god grund. Her har du en hjertevarmende side, der hjælper mennesker i Senegal med aflagte cykler fra hele verden. På siden her er der masser af feel-good historier hvor du kan følge med i de spændende historier og mennesker der er med i dette projekt. Der er også masser af fine billeder, der på én gang ikke fortæller en masse, og på den anden side siger det hele. Hvis du gerne vil støtte projektet, kan du kontakte dem igennem siden og donere din cykel eller udstyr dertil til Senegal, hvor den kan få nyt liv og et nyt formål. Helt klart et besøg værd!


formtop.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 formtop.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Hvis cykling for dig ikke bare er en hobby, men snarere en livsstil – ja en passion, så går du med garanti ikke forgæves på Formtop. Siden er lidt mere old school end mange andre af vores nominerede, men det betyder i dén grad ikke at der er sparet på indholdet. Denne side er for dem der tager cykling seriøst. Her finder du masser af gode råd og tips til alt fra grej til træning og ernæring.
Der er ingen tvivl om at bagmændende bag formtop går 100% ind i deres indlæg, og der er altid nye indlæg du kan gå i gang med. Den høje aktivitet og det særdeles brugbare indhold gør, at denne side stryger direkte ind som nomineret i vores liste her – og det er uden tvivl fuldt fortjent!


girlscorner.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 girlscorner.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Det forpligter at være danmarks eneste cykelblog til kvinder. På Girlscorner finder du masser af indhold – faktisk så meget, at vi vil vurdere at du ikke kommer til at nå til bunds i bloggen lige foreløbig. Her finder du masser af produktanmeldelser, nyheder fra cykelsporten, tips og tricks til din cykeltur og dit udstyr.
Alle indlæggene er meget velskrevne, og vi må ærligt indrømme at vi lod os sidde lidt fast på bloggen her – ikke fordi vi ikke havde andet at lave, men snarere fordi indlæggene inspirerede til at man skulle læse mere… og mere… og mere… Og dét alene er grund nok til at de har fået en nominering på vores liste!


cyklermallorca.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 cyklermallorca.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Er du vild med ferie? Og er du vild med at cykle? Hos Cyklermallorca bliver der sat et twist på typiske rejser. Her er der tale om skræddersyede rejser til cykelentusiaster, i omgivelser der vil få dig til at længes efter næste tur. Med masser af smukke steder at vælge imellem, finder du med garanti noget der passer perfekt til dig. Og selv hvis du ikke skal på ferie nu og her, skader det selvfølgelig aldrig at få lidt inspiration på siden her. Billedgallerierne på siden er indbydende og er med til at sætte en stemning for hvad man kan forvente, og siden er ligeledes ganske informativ, så du hurtigt og enkelt kan finde det du leder efter.


team-rynkeby.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 team-rynkeby.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Vi kommer næppe uden om et cykeltema, uden at inkludere Team Rynkeby. Et must for enhver cykelentusiast, og her er der masser af muligheder for at læse spændende indlæg, følge med i holdet – og naturligvis købe merchandise, hvis man er til den slags.
Siden er ganske enkelt sat op, og det er altid nemt at finde de nyeste indlæg, så man kan komme i gang med læsningen. Og hvis der er et indlæg fra et bestemt tidspunkt du leder efter, kan du hurtigt søge det frem med søgefunktionen. Genialt!
Der er ingen tvivl om at denne blog er i en klasse for sig, og alt fra billeder til skrivearbejdet er udført i top kvalitet, som med garanti får dig til at glemme tiden når du sidder på denne blog.


arnfreds.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 arnfreds.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Hvis du er lige så vild med elcykler som vi er, så har du måske allerede hørt om Arnfreds. Her finder du elcykler og tilbehør i alle afskygninger, til alle budgetter – og i alle mulige fede modeller. Det er efterhånden ingen hemmelighed, men noget der måske kan være nyt for nogen, er den store og veludstyrede blog.
Her får du masser af artikler om alt der vedrører elcykler, lige fra anmeldelser af reservedele, til tips om vedligehold. Du kan også blive klogere på lokale cykelruter, ligesom du kan læse spændende indlæg om andre cykelentusiasters erfaringer med lange cykelrejser. Så uanset om du leder efter lidt læsestof eller nogle reservedele, så er Arnfreds absolut et bud på en one-stop-shop, hvor du kan få mange timer til at gå!


trialaction.dk

 

Top 20 Cykelblogs 2019 trialaction.dk
Originalitet:
Design:

Sociale medier:
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★
★ ★ ★ ★ ★

 

Trialaction er én af de fedeste sider vi er stødt på, indenfor cykelverden. Her kan du finde masser af fede videoer, følge med i sporten, og købe reservedele. Bloggen er især et mesterværk, hvor du nemt kan få flere timer til at gå, med at læse de forskellige indlæg.
Selve bloggen er nem at navigere i, og derfor kan du altid nemt finde lige præcis hvad du leder efter. I særdeleshed kan vi anbefale “Ferie for alle” indlægget, der giver masser af tips og inspiration til din næste trialaction ferie. Men selv hvis du ikke er interesseret i ferier, er der med garanti masser af andre fede indlæg du kan hygge dig med.
Selve siden er også ekstremt lækkert sat op når man kigger på layoutet, og man får virkelig følelsen af at man er på en professionel side. Og når en blog har hele pakken, så er vi naturligvis nødt til at give dem en nominering på vores side!